Hoe werkt een aanvraag voor toeslagen?

Toeslagen aanvragen voor particulieren kan op twee manieren.

1. Start een nieuwe aangifte onder ‘Inkomstenbelasting‘. Hier staat het tabblad ‘Toeslagen. Met de groene knop start u een nieuwe aanvraag. Selecteer de particulier en het bijbehorende belastingjaar, en start de aanvraag voor toeslagen.
  2. Onder ‘Particulieren‘ selecteert u de particulier waarvoor u de toeslagen wilt aanvragen. Onder het tabblad ‘Aangiftes’ ziet u het overzicht van alle aangiftes van deze particulier. Met de groene knop start u een nieuwe aanvraag. Selecteer het juiste belastingjaar en start de aanvraag voor toeslagen.